VIDEO Spectacol în Ghencea: Steaua – Dunărea Brăila, scor 5-2. Portarul oaspeților a înscris de la 70 de metri, dar golul a fost anulat

Steaua București își continuă parcursul bun din Liga 2 și face 9 puncte din 9 posibile, după victoria scor 5-2 contra celor de la Dunărea Brăila. Partida a fost una spectaculoasă, cu 7 goluri, alături de unul spectaculos înscris de portarul oaspeților de la 70 metri, anulat însă de arbitru.

“Militarii” bifează a treia victorie și rămân neînvinși în actualul sezon al Ligii 2. Chipirliu a deschis scorul în meciul disputat la matineu pe arena din Ghencea, în minutul 4, pentru ca brăilenii să egaleze un minut mai târziu prin Răducan.

Oaspeții puteau trece în avantaj în minutul 8, atunci când portarul Andrei a executat o lovitură liberă indirectă, de la 70 metri. Mingea a sărit peste goalkeeper-ul Stelei și a intrat în poartă, dar arbitrul partidei a anulat însă golul pentru că mingea nu a fost atinsă de niciun jucător în drumul spre gol.

Chipirliu a reușit “dubla” în minutul 44 și echipa lui Oprița a intrat în avantaj la pauză. În minutul 54, Ilie a marcat un autogol, iar scorul a fost din nou egal, însă Steaua a marcat de 3 ori în ultima jumătate de oră prin Buhăescu (min. 57), Băjenaru (min. 67) și Huliban (min. 90), stabilind astfel scorul final, 5-2.

Steaua se află pe locul 2 în Liga 2, cu 9 puncte, la egalitate cu Unirea Slobozia, care are golaveraj superior, 10-0.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -