Rapid București a inaugurat noul fan-shop de la Stadionul Giulești

Rapid Bucureşti a inaugurat, în prezenţa acţionarilor, a conducerii, a jucătorilor şi a câtorva zeci de suporteri, fan shop-ul de la parterul Stadionului Giuleşti din Capitală.

Suporterii rapidişti vor putea achiziţiona de la noul magazin tricourile oficiale de joc inscripţionate cu numele jucătorilor, echipamente complete, mingi, fanioane, fulare, genţi, eşarfe, căni şi alte sute de produse inscripţionate cu numele grupării giuleştene.

Acţionarul Dan Şucu a declarat că îşi doreşte ca în curând în acest magazin să fie comercializate şi tricouri de campioni ai României.

El a menţionat că următorul fan shop al FC Rapid va fi cel din incinta Gării de Nord.

„Acest magazin este o surpriză şi pentru noi, este exact ilustrarea a ceea ce am discutat până acum. Suntem foarte mândri de acest magazin. Noi zicem să vindem aici la anul tricourile de campioni, Doamne-ajută. Sper ca fanilor să le placă. În acelaşi timp am modernizat şi fan shop-ul online, site-ul funcţionează mult mai bine. De Black Friday de exemplu au fost comenzi mai mult decât în două luni. Deci lucrurile încep să funcţioneze aşa cum sperăm. Încă nu am tras linie să vedem care sunt costurile pentru amenajare. Următorul magazin pe care îl vom deschide este cel de la Gara de Nord, care este magazinul istoric. Iar apoi vedem unde vom mai deschide, o luăm pas cu pas”, a afirmat Şucu.

Celălalt acţionar al clubului, Victor Angelescu, s-a arătat la rândul său impresionat de magazin: „Pentru noi este cel mai frumos fan shop, noi spunem că arată cel mai bine. Eu sunt impresionat de modul în care arată, este senzaţional. Este ceva frumos pentru rapidişti, asta e tot ce contează”.

Preşedintele grupării giuleştene, Daniel Niculae, îi aşteaptă în număr mare pe fani la magazinul de la Stadionul Giuleşti.

„Stăteam şi mă gândeam de când nu am mai avut un magazin la stadion… sunt foarte, foarte mulţi ani. Aşa că e un moment special pentru toţi suporterii rapidişti pentru că în sfârşit au un magazin modern unde pot veni şi cumpăra ceea ce doresc”, a precizat Niculae.

Reporter: Cristian Barbu

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -