Ramona Farcău, fosta mare handbalista a Romaniei, vine azi în studioul Sport Total FM, de la 18:30, alături de 3 sportivi de la clubul pe care-l deține, RFH Olympic

Ramona Farcău, handbalista care a făcut performanță în tricoul României și la Oltchim Râmnicu Vâlcea în perioada de aur a echipei, vine în studioul Sport Total FM, de la ora 18:30, alături de sportivii clubului pe care îl deține RFH Olympic.

În dialog cu Narcis Drejan, Ramona Farcău va vorbi despre cariera de handbalistă la cel mai înalt nivel, dar mai ales despre proiectul pe care a decis să-l înceapă după retragerea din activitate și despre provocările pe care le are în ceea ce privește organizarea unui club de copii și juniori în România.

Alături de Ramona Farcău vor veni în studio Luca Preotu, extremă dreaptă în vârstă de 16 ani, în prezent împrumutat la Steaua, Alis Aydogan, în vârstă de 14 ani, căpitanul echipei de junioare 3 și Vanesa Kokonozi, 12 ani, portar, jucătoare de origine albaneză, născută în România.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -