Protecția Animalelor CJ Ilfov duce mai departe proiectul “Umple golul din viața ta” adoptând un animal

Într-un efort hotărât de a aborda problema câinilor fără stăpân și de a controla reproducerea lor necontrolată, Protecția Animalelor CJ Ilfov a lansat o inițiativă revoluționară. Această campanie își propune să creeze un registru digital cuprinzător al tuturor câinilor din județul Ilfov și să ofere servicii gratuite de sterilizare.

Scopul principal al acestei inițiative este de a reduce semnificativ numărul câinilor fără stăpân care umblă pe străzi și de a preveni reproducerea lor necontrolată. Protecția Animalelor CJ Ilfov a fost o forță motrice în îmbunătățirea vieții animalelor din județ, iar această campanie marchează un alt pas semnificativ în atingerea acestui obiectiv.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale campaniei este colaborarea cu Liga Profesionistă de Fotbal în programul “Umple golul din viața ta”. Această inițiativă, acum în al treilea sezon consecutiv, presupune ca jucătorii de fotbal să intre pe teren cu câini disponibili pentru adopție din adăposturile județului Ilfov.

Ana Constantinescu, membru al consiliului la Protecția Animalelor, și-a exprimat entuziasmul pentru campanie: “Am început campania ‘Umple golul din viața ta’ în această vară, pentru al treilea sezon consecutiv. Când am conceput această campanie, am dorit să le oferim câinilor din adăposturile publice șansa de a fi văzuți de cât mai mulți oameni și, în același timp, să le oferim șansa de a-și găsi căminuri pentru totdeauna. Având în vedere că fotbalul este unul dintre cele mai urmărite și iubite sporturi din România, știam că va schimba în bine soarta câinilor din adăposturi.”

Impactul acestor eforturi combinate a fost semnificativ, cu 573 de câini găsind case iubitoare prin diversele proiecte inițiate de Protecția Animalelor CJ Ilfov. Campania “Umple golul din viața ta”, în special, a avut o influență profundă în facilitarea acestor adopții.

În plus față de aceste inițiative de adopții, Protecția Animalelor a înființat o platformă online, ilfovadopta.ro, unde sunt prezenți toți câinii disponibili pentru adopție din adăposturile publice din județul Ilfov. Această platformă face parte din strategia lor mai amplă de a reduce numărul animalelor fără stăpân de pe străzi și din adăposturi.

Pentru a contribui în continuare la bunăstarea animalelor din județul Ilfov, organizația desfășoară campanii gratuite de sterilizare. Aceste inițiative implică călătorii în întreg județul pentru a promova și oferi servicii de sterilizare, o soluție umană și eficientă pe termen lung pentru reducerea populației de animale fără stăpân.

Într-o notă finală, Ana Constantinescu a subliniat: “Sterilizarea este singura soluție umană și eficientă pe termen lung pentru a reduce numărul animalelor fără stăpân.”

Eforturile dedicate ale Protecției Animalelor CJ Ilfov reflectă angajamentul lor de a crea un mediu mai sigur și mai plin de compasiune pentru animalele din județul Ilfov, oferind un exemplu inspirațional pentru alte regiuni al țării.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -