Politichia băcăuană nu respectă valoarea

Întors acasă cu medalia de aur cucerită la Campionatele Mondiale de Natație din Japonia, unde s-a impus în proba de sărituri, Constantin Popovici e tratat ca un neica-nimeni de politrucii băcăuani.

Nici antrenorul său, Adrian Gavriliu, care este și președintele lui CSM Bacău nu este privit cu ochi buni de niște trepăduși locali (pardon, consilieri!) care au oarece interese privind  banii alocați unor secții unde au odraslele, printre preferați fiind și antrenorii respectivi.

În mintea lor îngustă valorează mai mult un pugilist remarcat la Europenele de tineret. Pentru el s-au găsit fonduri să-l premieze, nu și pentru Popovici! „La cererea mea de a premia sportivul, drept răspuns a venit un control, un audit ad-hoc și s-au uitat la ce bani s-au cheltuit cu pregătirea lui Popovici”, a declarat Adrian Gavriliu, la emisiunea „Liga de weekend”, necăjit de răutatea unor funcționărași trimiși să-l execute.

La cei 35 de ani ai săi, Constantin Popovici mai poate concura cu succes înca 5 ani, întrucât respectă cu strictețe programul de pregătire și refacere a concluzionat Gavriliu. Vor dori asta, oare, activiștii ce ard gazul prin partea locului?

Nicolae ȘERBĂNESCU

Reproducem dialogul Daniel Nazare – Adrian Gavriliu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -