Pilotul Adrian Răspopa a murit la câteva ore de la teribilul accident produs la Raliul Iaşului

Tragedie la Raliul Iașului. Pilotul din Onești, Adrian Răspopa a murit după ce a suferit răni grave în urma unei ieșiri violente în decor pe proba de la Hadămbu din cadrul Raliului Iașului.

Pilotul a fost preluat în stare gravă de elicopterul SMURD în șoc hipovolemic și comă, cu leziuni leziuni severe la nivelul bazinului și a abdomenului și cranio-cerebral.

Medicii ieșeni au încercat să-i salveze viața dar bărbatul a intrat în stop cardiorespirator în Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Sf. Spiridon. Prognosticul medicilor era rezervat înainte de fi efectuată intervenția chirurgicală pentru salvarea vieții pilotului.

,,În sala de operație a fost resuscitat. S-a intervenit chirurgical și s-a făcut tot ce e medical și omenește posibil”, ne-a declarat Diana Cimpoesu, coordonator UPU SMURD Iași.

Adrian Dumitru Răspopa Mincu s-a născut la Onești, pe data de 16 august 1980, într-o familie de intelectuali. Pe când era copil, bunicul său de la Pitești era prieten cu piloții de raliuri de la Dacia și îl ducea de mână să asiste la antrenamentele cu mașinile de curse. De atunci pasiunea pentru automobile și pentru viteză. Părinților le datorează însă faptul că la împlinirea vârstei de 18 ani i-au făcut cadou o Dacia Sport, cu care la scurt timp a debutat ca pilot în sportul auto.

Era unul dintre veteranii Campionatului National de Raliuri și un împătimit al mașinilor.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -