Petre Grigoraș: “Nici dacă mi-ar da 10.000 de euro pe lună nu m-aș duce să antrenez pe FCSB”

Petre Grigoraș, ajuns acum antrenor principal la Cernavodă, în Liga 4, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre parcursul echipelor românești în cupele europene, dar și despre startul de sezonul slab al FCSB-ului, care l-a numit pe Nicolae Dică pe banca tehnică, după demisia lui Toni Petrea.

Petre Grigoraș spune că FCSB-ul este cea mai mare dezamăgire a startului de campionat, în opinia sa, iar schimbarea antrenorului este una firească. Despre șansele lui Dică să se impună la echipă, Grigoraș a declarat:

“La întrebarea asta trebuie să răspundă domnul Becali, dânsul dă șannse, nici rezultatele, nici jocul. Cred că s-a gândit destul de bine, începutul a fost extrem de modest pentru FCSB din toate punctele de vedere, chiar dacă avea cam aceiași jucători, exceptând linia de apărare, din păcate sub nivelul a ceea ce era înainte. Trei fundași centrali care n-au arătat nimic, un mijlocaș la închidere destul de rudimentar și cu o echipă de genul ăsta în care construcția era rapidă, una care punea bazele pe mai departe în jocul FCSB-ului, acum este una destul de haotică și hazardată.

Un joc static, fără intensitate, fără sare și piper. Ca joc, FCSB e cea mai mare dezamăgire la început de campionat și mă așteptam 100% să apară aceast schimbare. A fost acolo (n.r. Nicolae Dică), e ultimul care a calificat echipa în grupe europene și cunoaște și filozofia patronului, cunoaște și lotul”.

Cine se califică mai departe în cupele europene?

“Sepsi cred că e echipa care arată cel mai bine și în campionat, și în cupele europene. Eu zic că și Craiova va merge mai departe, chiar dacă nu are un început extraordinar, să sperăm că și FCSB-ul va trece mai departe, pentru că a fost sparring partner pentru Saburtalo. Eu sper din tot sufletul, știți că-s naționalist și mi-aș dori ca toate echipele să meargă mai departe. Chiar cred că pot trece, pentru că la nivelul ăsta dacă nu poți trece de echipele astea, n-ar trebui să mai discutăm”, a declarat Petre Grigoraș.

Antrenoul spune că nu ar veni la FCSB nici pentru 10.000 de euro lunar, pentru că nu s-ar înțelege cu Gigi Becali.

“Vă spun cu sinceritate că nu, indiferent dacă acum nu activez la nivel ridicat și orice ofertă ar fi acum acceptabilă, nu m-aș duce. Mâine dacă ar zice că îmi dă 10.000 de euro pe lună, nu m-aș duce, pentru că aș avea o viață scurtă și nu cred că m-aș plia pe ceea ce se vrea acolo”, a explicat Grigoraș.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -