A ÎNCEPUT EUROPEAN YOUTH CUP 2022 DE LA BUCUREȘTI

Prima parte, cea a antrenamentelor oficiale din cadrul Youth European Cup de la București, s-a desfășurat luni, 25.05.2022, în cele două sesiuni ale zilei.

Cei 258 de tineri arcași înregistrați, din 22 de țări, vor concura în diviziile Recurve și Compound, clasele Under18 și Under21.

România intră in concurs cu proba de arc olimpic, U18, unde Tamas MOREH, Patrick HRIȚCAN, Marco TĂNĂSESCU și Adrian ISOPESCU concurează la masculin, iar Diana HOCA, Andra HALUS, Andreea Teodora SAVASTIȚA, Magdalena SOFRONI, Elena FECIORU și Ioana PUȘCĂ, la feminin.

Tot astăzi, Mirel JUDEA, Codrin SALCĂ, Luis BALACI, David SCHMIDT și Flavius TĂNĂSESCU caută calificarea în proba de arc Compound U18 masculin, iar Ada LUNCAN, Iulia CREȚU și Bianca RUSU, la feminin.

Totodată, în programul pe echipe, România trage pentru calificare cu Hrițcan, Moreh și Marco Tănăsescu la arc olimpic U18 masculin și cu Hoca, Pușcă și Savastița la arc olimpic U18 feminin.

Judea, Salcă și Flavius Tănăsescu formează echipa masculină de compound U18, iar Harangos, Luncan și Rusu pe cea feminină de compound U18.

La echipe mixte, olimpicii U18 Diana HOCA și Tamaș MOREH ocupă poziția a șasea, după 72 de săgeți trase, iar Bernadett HARAGOS și Florin JUDEA, de asemenea, locul 6 la compound U18

 

Programul European Youth Cup

Marți, 26 iulie: runde de calificare (U18 dimineața, U21 după-amiaza)

Miercuri, 27 iulie: eliminări și finale pentru echipe mixte

Joi 28 iulie: eliminări individuale

Vineri 29 iulie: eliminări pe echipe și finale

Sâmbătă, 30 iulie: Finale individuale

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -