Petre Grigoraș: “Fotbaliștii străini vin de foame în România! De aceea sunt mai muncitori ca românii!”

Petre Grigoraș, antrenorul Axiopolis Cernavoda, care evoluează în Liga a 3-a, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 18 august, pentru a discuta cu realizatorul Gabriel Maricescu, despre fotbaliștii străini care vin în România.

Păi fotbaliștii străini vin la noi că le este foame, din zona din care vin ei au dat de greu și trăiesc în condiții foarte grele. Acum, când li se oferă oportunitatea de a câștiga un ban mai ușor și de a avea o viață mai îndestulată și muncesc de rup în două. Să nu mai spunem că sunt ascultători și disciplinați.

Ai noștri joacă un meci și deja li se urcă la cap, se întâmplă și la Liga a 3-a, avem și noi aici școală de fotbal, și se întâmpla asta deja la copii de 10 ani, care au aere de vedetă după ce au câștigat un amic cu nu știu ce echipă. Este foarte greu să-i disciplinezi și să le spui în fiecare zi că trebuie să fie mai buni ca ziua descendentă”, a spus Petre Grigoraș la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -