Petre Grigoraș, despre căderea Universității Craiova: “E inexplicabil. Poate și scandalul din presă cu viața privată a lui Reghecampf i-a afectat, aveau șanse la titlu”

Petre Grigoraș, fost antrenor la Oțelul Galați, FCSB sau Pandurii Tg. Jiu, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre echipele din Liga 1 și favoritele la titlu. Parcursul slab al Univeristății Craiova din ultima vreme îl îngrijorează pe Grigoraș, care le dădea oltenilor șanse la titlu la începutul campionatului, egale cu cele ale CFR-ului și ale FSCB-ului.

Universitatea Craiova a remizat aseară, 0-0 cu UTA Arad, iar în ultimele 6 etape nu a bătut pe nimeni.

“Craiova a avut câteva jocuri foarte bune, incredibil ce ocazii, chiar și ieri cu UTA au avut câteva situații foarte bune. Dezamăgirea e totală, nu ma așteptam. Eu credeam că Universitatea Craiova are șanse reale la câștigarea titlului, dar e cădere totală în ultimele 5-6 etape. Tremură puțin și pentru intrarea în play-off.

Mi-e greu să explic de unde e căderea. Au avut un parcurs bun și ca exprimare, și ca ritm, calitate, rezultate. Dădeau mari speranțe că va fi o nucă tare în lupta cu CFR și FCSB. Inexplicabil, au avut o evoluție total opusă. Cred că ei știu mai bine cauzele, dar nu e deloc în regulă. Poate și mediatizarea și scandalul antrenorului, cu viața privată, i-a afectat”, a spus Petre Grigoraș, la Sport Total FM.https://sptfm.ro/wp-admin/upload.php

Laurențiu Reghecampf a ținut prima pagină a publicațiilor de scandal, după ce a anunțat divorțul de Anamaria Prodan, pentru ca mai apoi să iasă la iveală că antrenorul de la Craiova trăiește alături de o altă femeie, Corina Caciuc, care ar fi însărcinată.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -