Emilian Hulubei, membru CEx al FRF: “Cred că e bătut în cuie, probabil Dan Petrescu va accepta să preia postul de selecționer”

Emilian Hulubei, președintele AFAN, dar și membru al Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, crede că Dan Petrescu, numele vehiculat tot mai des în ultima perioadă pentru postul de selecționer al României, va da un răspuns afirmativ celor din federație.

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au mers la Cluj-Napoca pentru a-l convinge pe antrenorul CFR-ului să accepte propunerea de preluare a echipei naționale, iar Dan Petrescu a promis că va da un răspuns după 19 decembrie, când echipa sa dispută ultimul meci din acest an calendaristic.

“La ce am simțit eu cred că e o chestie sigură, nu mai încape îndoială. Cred că este bătut în cuie și probabil Dan Petrescu va accepta pe 19 sau 20 decembrie să preia postul de selecționer. Mi-e greu să cred că FRF a stat degeaba după el, să stai după cineva, după să o iei de la capăt…

Era o urgență pentru că pe 16 decembrie erau tragerile la sorți și dacă se făceau cu public, aveai obligația să aduci selecționerul la tragerea la sorți, era o problemă. Dar dacă se face online, FRF nu mai are o urgență. Ardea faptul că aveai obligația media, pentru că se luau niște interviuri și aveai nevoie de selecționer la acel eveniment”, a spus Emilian Hulubei.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -