Ovidiu Burcă, după ce a promovat cu CSM Slatina: ”A fost o experiență extraordinară. Am învățat enorm de multe lucruri”

Ovidiu Burcă, fostul antrenor de la CSM Slatina, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 5 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre promovarea echipei fanion din Slatina.

,,Pentru mine experiența de la CSM Slatina a fost extraordinară, să preiei o echipă de pe locul 4 și să o duci în Liga a 2-a, întradevăr cred că este o performanță. Sistemul competițional de promovare în Liga a 2-a este extrem de complicat, dar pentru mine a fost un an în care am învățat extrem de multe lucruri.

Așa cum am spus-o mereu, la fotbal deși am mai mult de 30 de ani de când sunt în domeniul ăsta la nivel de performanță și în noua meserie pe care am început-o la CSM Slatina am învățat enorm de multe lucruri și sunt foarte fericit că am putut să am o asemenea experiență care spre bucuria mea s-a terminat cu o promovare. 

Dintotdeauna am fost pasionat de antenorat, încă de când jucam fotbal am fost pasionat de strategie, întotdeauana am analizat situații, comportamente și jucători. La un moment dat, pentru mine meseria de fotbalist era antecamera meseriei de antrenor ce aveam să o îmbrățișez cândva”, a spus Ovidiu Burcă la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -