Oficial: Adrian Mutu a plecat de la Rapid! Dan Șucu: “Nu doresc să detaliez. Spălarea rufelor în public nu este o atitudine pe care mi-o doresc pentru Rapid”

Adrian Mutu nu mai este antrenorul Rapidului, a anunțat clubul giuleștean, printr-un comunicat de presă. Mutu a stat pe banca tehnică timp de 16 luni.

Așa cum era de așteptat, având în vedere zvonurile privind plecarea lui Mutu la Netchi Baku, a venit și comunicarea oficială că cele două părți s-au despărțit.

“Decizia domnului Mutu de a pleca a creat multe discuții în contradictoriu în club, dar nu doresc să le detaliez.  Spălarea rufelor în public nu este o atitudine pe care mi-o doresc pentru Rapid. Ce mi-ar plăcea, însă, să vă marturisesc este că în urmă cu un an și jumătate, când domnul Mutu a devenit antrenorul Rapidului, am avut unele temeri.
Plecând de la ideea că în cariera sa de jucător a fost o vedetă incontestabilă la echipele mari la care a jucat, mi-a fost teamă să nu se comporte la fel și din postura de antrenor. Am rămas plăcut surprins să descopăr un coleg matur, care a știut să se impună ca un component valoros al unei echipe, și nu ca o vedetă. Îmi pare rău că Adrian pleacă, dar dragoste cu sila nu se poate! Mulțumesc, Adrian!  Multă baftă în continuare!”, a declarat Dan Șucu, potrivit comunicatului.
Cu Adrian Mutu pe bancă, Rapid a obținut 28 de victorii, 12 egaluri, pierzând 16 meciuri. 92 de goluri au marcat băieții noștri în aceste partide, primind 65 de goluri.
La revenirea din cantonament de astăzi, Adrian Mutu nu a dorit să dea declarații presei.
Rapid nu a anunțat cine îi va lua locul lui Mutu, însă multe voci spun că italianul Cristiano Bergodi este favorit.
[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -