Anglia a câștigat EURO U21, după o finală dramatică împotriva Spaniei, scor 1-0. Ibericii au ratat un penalty în ultimul minut

Anglia este noua campioana a Europei la categoria de vârstă U21, după ce a învins Spania, scor 1-0, după o finală realmente dramatică.

Finala desfășurată la Batumi a oferit momente de fotbal superb pe tot parcursul acesteia. Singurul gol al partidei a venit în prelungirile primei reprize, când Cole Palmer a executat o lovitură liberă, iar o deviere norocoasă a lui Curtis Jones a trimis mingea în poartă.

Spaniolii s-au aruncat în atac în a doua repriză, au controlat jocul și au avut un gol anulat pe motiv de offside, la o lovitură de cap a căpitanului Abel Ruiz, în minutul 51.

Portarul englez Trafford a salvat minge după minge, însă la ultima fază a meciului, în cel de-al șaselea minut de prelungiri, arbitrul partidei a dictat lovitură de la 11 metri, în urma consultării sistemului VAR. Același Abel Ruiz a ratat lovitura de pedeapsă, iar Trafford a apărat și următorul șut, venit imediat după.

Anglia a terminat EURO U21 organizat de România și Georgia fără gol primit și este campioană europeană la U21 pentru a treia oară în istorie.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -