O singură echipă în Craiova? Adrian Mititelu: “Sunt foarte mulți care doresc asta, dar nimeni nu spune public. Există discuții, dar nu s-a trecut la o acțiune completă”

In ultimele zile au apărut zvonuri potrivit cărora primăria Craiovei ar forța mâna celor doi patroni de la CSU Craiova și FCU Craiova 1948 să găsească o soluție pentru ca în oraș să existe o singură echipă, iar Adrian Mititelu confirmă informațiile.

Patronul de la FCU Craiova 1948 a declarat, în direct la Sport Total FM, că multă lume își dorește fuziunea celor două cluburi, dar că nimeni nu își asumă public acest lucru. Mai mult, Mititelu a spus că există discuții generale, însă, deocamdată, nu s-a trecut la acțiuni concrete.

“Sunt mulți care doresc asta, foarte mulți, dar nimeni nu spune public. Mă lasă pe mine să spun. Eu nu pot să spun prea multe, există propuneri, discuții, dar lucruri generale. Ar fi bine să fie așa, însă nu s-a trecut la o acțiune completă. Eu nu mai am nicio problemă cu primarul Craiovei, chiar am discutat de câteva ori, evit subiectul fotbal, am alte chestiuni care au legătură cu activitatea dumneai, am niște proiecte imobiliare și mă lovesc de activitatea primăriei, am nevoie de diverse acte. Am închis orice discuție vis-a-vis de fotbal”, a declarat Mititelu.

Din punct de vedere juridic, cele două cluburi ar putea fuziona extrem de ușor, spune Mititelu, însă conflictul dintre fanii clubului condus de el și cei ai CSU Craiova, condus de Mihai Rotaru, pare ireparabil.

“E foarte ușor de realizat, amândouă sunt SA-uri, juridic e foarte ușor de rezolvat. Știți foarte bine disensiunile care sunt acolo, ruptura care pare ireparabilă. Sunt multe, nu vreau să spun niște vorbe acum care să ducă la adâncirea crizei, să spune niște răutăți, mă abțin. A fost ce a fost, s-a ajuns la această nebunie în Craiova, să se urască oamenii între ei, să nu mai vorbească, știu cazuri de frați care nu-și mai vorbesc pe tema asta. Eu n-am vrut să dezbin orașul, am dat totul pentru fotbalul craiovean, chiar dacă am făcut greșeli, n-am vrut să se întâmple chestia asta. E un fapt împlinit acum, poate cu timpul se va rezolva”, a explicat Mititelu.

Mititelu: “Mă gândesc deja la sezonul viitor”

Întrebat dacă a trecut peste dezamăgirea ratării intrării în play-off, Adrian Mititelu a spus că s-a împăcat cu gândul și deja privește spre sezonul viitor, în care crede că există toate premisele pentru o clasare peste locul 7.

“Mi-a trecut, mă gândesc la sezonul viitor deja. Dacă stau bine să mă gândesc, acum 6 ani am fost la aeroport să le spunem unora că vrem să reinființăm echipa și puțini ne-au crezut, au zis că e o toană a lui Mititelu. Iată că suntem al doilea an în Liga 1, la un pas de play-off. Anul trecut am jucat bine, mulți spun că meritam mai mult decât locul 10, anul ăsta mulți spun că meritam mai mult decât locul 7 și dacă la anul suntem în play-off, cred că e un proiect destul de bun. Avem o bază bună, cred că doar Hagi ne bate la baze și poate FCSB, dar am înțeles că a noastră e mai frumoasă și încă nu e terminată. Avem un stadion frumos, chiar dacă nu vine multă lume, în timp probabil că vor veni mai mulți. La Craiova sunt suporteri de rezultat. Asta e, alte echipe nu-i au nici pe ăștia, avem o galerie frumoasă, cel puțin top 3”, a spus acesta.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -