Noi detalii despre plecarea lui Rădoi. Stoichiță: “Nu intrebați despre alte soluții. Noi sunte geniști, dezamorsăm bombele astea care apar”

Selecționerul Mirel Rădoi a anunțat, după meciul cu Armenia, că va părăsi postul la finalul celor 2 meciuri rămase din preliminariile CM 2022 din luna noiembrie și că nimic nu-l mai poate întoarce din drum, nici măcar calificarea la baraj.

Federația Română de Fotbal are însă alte planuri, iar directorul tehnic Mihai Stoichiță spune că forul va avea o întâlnire cu Mirel Rădoi, unde i se va propune prelungirea contractului care expiră la finalul lunii noiembrie.

De asemenea, Stoichiță a dezmințit zvonurile că FRF ar fi deja în căutări pentru un alt selecționer și a întărit ideea că Rădoi este prima opțiune.

“O să avem o discuţie cu preşedintele, cu el şi cu mine, în care vom încerca să ajungem la un acord pentru continuarea activităţii lui la echipa naţională. Atât pot să vă spun. Când o să fie, nu ştiu. Nu mă întrebaţi despre alte soluţii, nici măcar nu se discută despre aşa ceva în federaţie.

Noi suntem genişti. Dezamorsăm ‘bombele’ astea care apar. Deja au început zvonurile că Edi Iordănescu vine în locul lui Mirel? Păi, ce? E şah? Se schimbă regele cu regina?”, a spus Stoichiță, conform digisport.ro.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -