Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB, după înfrângerea cu “U” Cluj

Nicolae Dică și-a dat demisia în această dimineața din funcția de antrenor principal, după ce aseară FCSB a pierdut în deplasare cu “U” Cluj, scor 2-1.

Gigi Becali l-a criticat dur după meci pe Dică, căruia i-a spus că este complet vinovat pentru rezultatele echipei. De asemenea, patronul de la FCSB l-a invitat pe antrenor să-și dea demisia, lucru ce s-a și întâmplat, informează Prosport.

Nicolae Dică a petrecut 23 de meciuri pe banca FCSB-ului, cu bun bilanț de 9 victorii, 7 egaluri și 7 înfrângeri.

FCSB se află în acest moment pe locul 7 în Superligă, în afara play-off-ului, cu 20 de puncte.

Criticat dur de Gigi Becali

Imediat după înfrângerea de la Cluj, Gigi Becali a oferit declarații privind jocul echipei și responsabilitatea lui Nicolae Dică, pe care l-a invitat să-și dea demisia.

De 22 de ani, nu am văzut așa ceva. Aici nu poți să mai cerți vreun jucător. Dacă cerți unui, doi, trei, are omul dreptate, dar dacă cerți toată echipa, înseamnă că e antrenorul.

Nu mai joacă niciunul. Bine, mi-a plăcut de Tavi, de asta m-am bucurat, că-l văd pe Tavi că și-a revenit. Și-a revenit, se mișcă pe teren, mai driblează, mai pasează.

E vina antrenorului, ce înseamnă? Eu spun ce văd și ce cred, dar nu mai dau oamenii afară. Ce am făcut, am făcut pe vremuri, nu mai fac așa ceva. Nu mai dau oamenii afară. Ce am făcut, am făcut. Poate era bine dacă-l lăsam să plece, dar nu mai contează, nu mai dau oamenii afară.

Să stea dacă vrea, dar, dacă mai vrea să-și dea demisia, nu-l mai refuz. Nu e o invitație, eu spun adevărul, spun ce simt. N-aș putea să-l împing să-și dea demisia? Eu spun ce simt”, a declarat Becali, la DigiSport.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -