Neluțu Varga spune că se retrage din fotbal și amenință cu plângeri penale: “Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a FRF”

Neluțu Varga a răbufnit după egalul CFR-ului cu Universitatea Craiova, scor 1-1, considerând că echipa sa a fost din nou dezavantajată de maniera de arbitraj.

Finanțatorul de la CFR Cluj a anunțat că iese din fotbal și că va face plângeri penale împotriva arbitrilor și a celor din FRF, potrivit Digisport.

“Cei mai hoți sunt arbitrii, împreună cu cel mai ieftin sistem VAR. Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a FRF. E făcut pentru hoți acest sistem ieftin. De aceea nu au vrut să cumpere sistemul din Belgia, au făcut premeditat. Pe mine m-au pierdut ca investitor în fotbal. Este ultima mea intervenție”, a transmis Neluțu Varga.

Dan Petrescu a fost de asemenea vehement la flash-interviu și a spus că echipa sa a fost dezavantajată în 7 situații din 7 la analiza VAR. “Bursucul” crede că totul este premeditat pentru ca CFR Cluj să nu participe în cupele europene anul acesta.

Ce să mai spun, nu mai spun nimic. Șapte din șapte, ne-au ciuruit, ne-au curățat, bravo lor. Nu am mai văzut așa ceva în istoria fotbalului. Șapte din șapte? Toate deciziile VAR, șapte din șapte, împotriva lui CFR?

A dat roșu, nu mai e roșu, a dat penalty la Constanța, nu mai e penalty, a dat gol Maglica, nu e gol, azi e gol. Are Birligea penalty, nu mai e. Penalty clar la Morais, nu dă. Păi ce facem domnilor? Cu VAR-ul ne-au făcut praf. Interesul e să nu meargă CFR în Europa. Foarte bine, o să vedem ce vor face echipele în Europa.

Eu nu mai înțeleg nimic. Nu contează cum jucăm, slab, bine, dă la VAR ce e al meu. Nu vii și faci arbitrajul pe care l-a făcut băiatul ăsta azi. A fost anti CFR. Ăsta e arbitraj? Așa se arbitrează? Ce să mai vorbim de fotbal, nu are rost să mai vorbesc de fotbal, e istorie. Gata, nu mai am ce să zic”, a declarat Dan Petrescu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -