Acționarul majoritar de la Dinamo, anunțul momentului pentru fanii „câinilor”: „Dinamo va avea încă 3 acționari”

Eugen Voicu, acționar majoritar la Dinamo prin firma Red&White, a anunțat că gruparea din „Ștefan cel Mare” va avea alți 3 acționari: Dan Gătăianțu, Claudiu Florică și Bogdan Pavel.

Omul de afaceri a spus că primul dintre aceștia va prelua aproximativ 4 % din acțiunile clubului, în timp ce ultimii doi vor cumpăra, fiecare, aproximativ 10% din acțiunile lui Dinamo, conform gsp.ro.

„Red&White a fost o companie care făcea parte dintr-un plan suport pentru clubul Dinamo, dar care trebuia să aibă alt rol. Noi am intervenit rapid în viața lui Dinamo în momentul în care am văzut că nu se întâmplă nimic și clubul este aproape de faliment. 

Red&White este acționar majoritar în clubul Dinamo și are 5 acționari. Vrem să ne extindem în continuare și suntem în discuții cu mai mulți investitori. În documente, eu cu domnul Andrei Nicolescu suntem acționari, dar în următoarele zile vor fi și Dan Gătăianțu, care este CFO-ul clubului, cu o contribuție de aproximativ 4%, și alți doi acționari care au venit prin niște companii: Claudiu Florică și Bogdan Pavel.  

Vor avea un pachet de aproximativ 10% fiecare”, a declarat Eugen Voicu, la Radio Dinamo 1948.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -