Narcis Răducan: “FCSB nu are o strategie pusă la punct pentru cele 2 competiții. Întrând în panică, au luat decizii greșite”

FCSB a jonglat între cele 2 competiții în care este angrenată, campionat și Conference League, iar cei din conducere au declarat de multe ori că cea europeană nu este de interes, pentru ca mai târziu să revină asupra declarațiilor.

Narcis Răducan spune că FCSB nu are o strategie clară, iar deciziile au fost luate într-un moment de panică, când echipa patronată de Gigi Becali se afla în subsolul clasamentului în Superligă.

“M-am obișnuit să nu coreleze modul cum comunică un club cu faptele clubului. De multe ori, comunicarea este ca să salveze aparențele. Am lucrat și eu la cluburi și nu de fiecare dată declari este ceea ce gândești sau ce se întâmplă. E normal să fie în interesul clubului, dar să fie și o limită, pentru că în fața fanilor pierzi capital de imagine.

Eu cred că de la început s-a plecat neinspirat cu strategia pentru cele 2 competiții, probabil au fost surprinși de anumite meciuri în campionat și nu s-au gândit că vor face atât de puține puncte. Întrând în panică au luat decizii greșite. Așa s-a ajuns aici, probabil că nu asta s-a vrut. La fiecare săptămână au încercat să dreagă busuiocul, nicidecum nu mi se pare că au o strategie pusă la punct din iunie de când au început pregătirile.

Eu nu cred că mai sunt favoriți la titlu și cred că sunt 3 echipe acum care arată mai bine din toate punctele de vedere, în primul rând la punctaj. Dar ei au valoare peste majoritatea echipelor și am observat în ultimul timp, când se motivează și-s cu cuțitul la os, se întorc cu puncte. Că au fost cu emoții, cu tensiune, dar au câștigat punctele. Sunt convins că și anula cesta vor fi în careul de ași, dar pe ce loc nu știe nimeni, pentru că repet, CFR, Farul și Rapid sunt echipe bune anul acesta”, a declarat Narcis Răducan.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -