Mititelu Jr. critică fanii români: “Ei vin 2-3 mii și vor să jucăm ca Bayern? Trebuie schimbat ceva în mentalitate, ei stau pe Facebok și își dau cu părerea”

Adrian Mititelu Jr. îi critică pe suporterii români care vor rezultate, dar care nu susțin echipele din tribune la meciuri.

Patronul FC U Craiova spune că fără o mentalitate sănătoasă, prin care lumea să umple din nou stadioanele, iar astfel bugetele cluburilor să crească din vânzarea de bilete, sportul românesc nu-și va reveni.

”În România este o mare problemă. S-a făcut caz după ce a pierdut CFR-ul cu 4-0 meciul de la Belgrad. Problema nu este la Șumudică sau la CFR Cluj, problema este la toți românii în sine.

Românii au așteptări să jucăm ca echipele din Vest, dar ei vin 2.000 de oameni la meci și media de bilet este și 5 euro. Trebuie să se schimbe ceva în toată mentalitatea românilor, nu numai la Șumudică sau la CFR Cluj, sau la ministrul sportului. Trebuie o schimbare totală ca sportul să crească în România.

Ei vin 2-3 mii de oameni la stadion și vor să jucăm ca Bayern? Păi, Bayern are încasări de 5 milioane de euro la un meci, noi încasăm 30.000 de euro. Și noi vrem să batem Steaua Roșie Belgrad? Păi, Steaua Roșie Belgrad are buget de 30 de milioane de euro, CFR cu 7-8 milioane de euro buget ce să facă?

A fost o minune ce a făcut Dan Petrescu, până acum, acolo. Toată lumea are așteptări mari, dar în afară de ultrașii Rapidului și ai noștri, suporterii de rând dispar din ce în ce mai mult.

Vin de ce în ce mai puțini la stadion, dar au pretenții. Stau pe Facebook, își dau cu părerea și au așteptări ca noi să o batem pe Steaua Roșie Belgrad sau pe Young Boys Berna”, a spus Adrian Mititelu Jr., pentru Pro TV.

Rezultatele europene de acum 15 ani, considerate minuni

Patronul FC U Craiova consideră că rezultatele Rapidului și Stelei din 2006, din Cupa UEFA, sunt adevărate minuni, iar românii n-ar trebui să aibă astfel de așteptări acum.

Nu se poate, trebuie să taci din gură si să îți vezi lungul nasului, dacă tu stai pe Facebook și mănânci semințe și te uiți la televizor că joacă CFR Cluj, nu poți să spui: »Bă, dar ce ne facem de râs noi!« Nu m-a surprins rezultatul, mă surprindea dacă învingea CFR-ul cu 1-0 sau dacă făcea un egal.

Este prea mare discrepanța între bugete și între fotbalul de aici și cel din Vest. Ne-au obișnuit prost. A fost o minune, acum 15 ani, cu Steaua și Rapid. Au fost niște minuni pe care le-am făcut cu niște bugete foarte mici față de competitorii noștri”, a spus Adrian Mititelu Jr.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -