Mihai Teja, despre înlăturarea lui Rednic: “Nu mă așteptam. Mircea și-a asumat imaginea lui, a plătit din buzunar. Nu merita lucrul acesta”

Mihai Teja, ultima dată antrenor în Liga 1 la Gaz Metan Mediaș, a comentat evenimentele recente de la Dinamo, în special înlăturarea lui Mircea Rednic de pe banca tehnică, într-un moment extrem de dificil pentru club.

Teja spune că Mircea Rednic nu merita tratamentul clubului, pentru că acesta și-a pus imaginea în joc, atunci când a acceptat să preia echipa, ba mai mult, a și finanțat clubul din propriul buzunar. Totodată, Teja amintește de ultima mare performanță a lui Dinamo, titlul din 2007, obținut de Mircea Rednic, cu el ca secund.

“Nu mă așteptam, sincer. Mircea a plecat la un proiect acolo, și-a asumat și imaginea lui, am văzut că a plătit și din buzunar. Și-a asumat multe lucruri, riscuri, a și zis la început că vrea să salveze Dinamo, făcând parte din familia Dinamo, dar necesită timp. Chiar dacă au fost pe ultimele 2 locuri, echipa n-a practicat un joc rău și asta îmi dădea speranțe că Dinamo se poate relansa.

Plus această pauză de iarnă, știm că mircea are puterea și inteligența și putea să aducă jucători. Are calitatea să aducă jucători peste nivelul Ligii 1, a promovat destui jucători, aici mă refer și la Gnohere și mulți alții… Eu cred că Mircea putea să contruiască o echipă bună la Dinamo, mai ales având susținerea fanilor.

El a făcut multe lucruri bune pentru Dinamo și e ultimul antrenor, aici ma includ și eu, că i-am fost secund, care a adus titlul la Dinamo în 2007. Plus cupe europene, atunci am fost în primăvara europeană, nu este puțin lucru.

A fost un jucător emblematic pentru Dinamo și cred că nu merita lucrul acesta. Dar în ziua de azi e destul de greu să te duci să-ți faci un plan pe 6 luni sau un an, trebuie să iei lună cu lună și să scoți maxim. Niciun antrenor nu are bagheta magică, nimeni din lumea asta”, a declarat Mihai Teja, la Sport Total FM.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -