Mihai Iosif: “Suporterii mi-au cerut și mie demisia, și lui Pancu, și lui Șumudică. Ăsta e Rapidul, suporterii pun suflet, e patimă”

Mihai Iosif, antrenorul care a reușit promovarea cu Rapid în urmă cu două sezoane, și care  a mai antrenat între timp și la Minaur Baia Mare, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre declarațiile lui Constantin Zotta, fostul președinte al Rapidului, dar și despre situația de la clubul giuleștean.

Zotta a declarat că în mandatul lui Iosif era anarhie la club, iar echipa era făcută de suporteri și conducere. Mihai Iosif neagă acuzațiile și spune că întotdeauna decizia a luat-o împreună cu staff-ul tehnic.

Totodată, Mihai Iosif spune că suporterii Rapidului vor cere demisia oricărui antrenor care nu are rezultate, iar cazul lui Mutu nu este unul singular.

“Am spus, nu cred că a fost informat dânsul, sub nicio formă n-a fost așa ceva, din contră. Dar echipa atât timp cât am antrenat acolo, n-a fost făcută decât de mine și colegii mei, staff-ul tehnic, antrenor secund, preparator fizic, decizia finală am luat-o numai eu. Nu cred că e un atac asupra mea, cred că dânsul a vrut să zică ceva, dar s-a exprimat greșit, cel puțin așa sper. Nu știu ce treabă am eu acum, e un an și 2 luni de când nu mai sunt la Rapid, deci problema e doar la ei, ei știu ce au de făcut, ce e bine și ce e rău.

Sunt pregătit și sper, în viitorul apropiat, să încep munca la o nouă echipă. Înainte să semnez cu o nouă echipă vreau să văd că suntem pe aceeași undă. La Baia Mare n-am avut niște rezultate, a fost o mică ruptură, ne-am strâns mâna și atâta tot. Am vorbit cu dânșii și sper să se țină de cuvânt și să recuperez și partea financiară.

Suporterii mi-au cerut și mie demisia, și lui Pancu, și lui Șumudică. La Rapid, când nu sunt rezultate, suporterii vor mai mult întotdeauna. Pun suflet, e patimă. Ăsta e Rapidul, când semnezi un contract cu Rapid trebuie să știi la ce te înhami și ceea ce îți asumi. Presiunea e pentru oricine, iubirea pentru club e mai presus, iubirea pentru Rapid nu stă în numele unui antrenor indiferent de ce a fost acesta”, a declarat Mihai Iosif.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -