Mihaela Buzărnescu merge în turul 2 la Winners Open. Alte 5 românce joacă astăzi pe tabloul principal de la Cluj-Napoca, singurul turneu WTA din România

Mihaela Buzărnescu a trecut în două seturi de favorita 7, bulgăroaica Viktoriya Tomova, scor 6-2, 6-3, și merge în turul doi la Winners Open, unde va juca împotriva învingătoarei Larei Arruabarrena (198 WTA).

La finalul meciului, Mihaela Buzărnescu a ținut să le mulțumească fanilor români prezenți la Cluj-Napoca, spunând că nu este ușor să vină de la Tokyo și să schimbe suprafețele și fusul orar într-un timp atât de scurt. Totuși, românca s-a declarat extrem de bucuroasă să poată juca din nou în țară, în cadrul unui turneu WTA.

Alte 5 românce vor juca azi pe tabloul de simplu la Winners Open.

Briana Szabo – Kristina Kucova
Irina Bara – Anna-Lena Friedsam
Ana Bogdan – Panna Udvardy
Jaqueline Cristian – Reka-Luca Jani
Alexandra Dulgheru – Andrea Petkovic

Winners Open face parte din categoria de turnee WTA 250, fiind în premieră inclus în circuitul profesionist, după ce ediția din 2020 a fost una demonstrativă, oferind doar premii în bani, nu și puncte. Anul acesta, sportivele pot participa la probe de simplu și dublu, pentru premii în valoare de 235.000 dolari și 250 de puncte în clasamentul WTA.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -