Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – FC U Craiova a fost încheiat de arbitru după doar 25 de minute, din cauza scandărilor xenofobe

Meciul dintre Sepsi Sf. Ghoerghe și FC U Craiova a fost încheiat de arbitrul Andrei Chivulete după doar 25 de minute, din cauza scandărilor xenofobe și rasiste ale spectatorilor.

În minutul 24 al partidei, la scorul de 0-0, centralul Andrei Chivulete a cerut ca la stația de amplificare a stadionului să fie difuzat un mesaj, conform regulamentului, prin care se cere încetarea scandărilor xenofobe și rasiste. Spectatorii au continuat, mesajul „Nu rasismului și xenofobiei” s-a auzit din nou, iar arbitrul a trimis jucătorii la vestiare.

După 10 minute, echipele au revenit pe teren, însă scandările din tribune nu au încetat, astfel că Andrei Chivulete a decis să fluiere finalul partidei.

De vină se pare că ar fi ambele galerii, oltenii strigând în repetate rânduri „Afară, afară, cu ungurii din țară”, iar covăsnenii au răspuns de asemenea mesajelor. Comisia de Disciplină a FRF va decide rezultatul final al meciului și cui îi aparține vina, în baza raportului realizat de arbitru și observator.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -