Maurizio Sarri: “Nu s-a putut juca fotbal, a fost ceva asemăntor acestui sport. Terenul a fost impracticabil”

Lazio s-a calificat mai departe în Conference League, după ce a trecut la general cu scorul de 1-0 de CFR Clu, 1-0 în tur, la Roma, și 0-0, la Cluj-Napoca.

Antrenorul Maurizio Sarri a vorbit în termeni duri la conferința de presă despre terenul din Gruia și a lansat un atac către UEFA. Italianul nu a fost deloc mulțumit de condițiile de pe stadionul ardelenilor și a declarat că meciul nu a fost unul de fotbal.

„Nu s-a putut juca fotbal. A fost ceva asemăntor acestui sport. Terenul a fost impracticabil. UEFA vorbește mereu despre respect, dar trimite jucătorii pe un astfel de teren și arată că de fapt nu-i pasă.

Îmi felicit echipa pentru evoluție, pentru dăruire. Ne-am descurcat foarte bine. Situația putea deveni dificilă din cauza terenului.

Îmi pare rău că nu am câștigat, având în vedere ocaziile avute. Știind cum joacă CFR Cluj și văzând terenul, am decis să joc cu Vecino în centrul liniei de mijloc. A fost o mutare logică, având în vedere că nu puteai dribla sub nicio formă pe acest teren.

A fost greu pe acest teren. Echipa s-a adaptat însă bine la gazon. De aseară mi-am dat seama ce fel de meci vom avea. Îi felicit pe băieți. Sunt mulțumit, inclusiv de Romero, un jucator tânăr pe care ne putem baza. Trebuie însă să-l vedem în mai multe meciuri, dar sunt mulțumit de el, dat fiind nivelul la care a jucat până acum”, a declarat Sarri, la conferința de presă.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -