Dinamo are noi proprietari. Șerdean a vândut pachetul majoritar, iar noii acționari vor investi 7 milioane de euro în primă fază

Dinamo are noi proprietari, iar anunțul oficial va veni în scurt timp, scrie Fanatik, care a aflat că Dorin Șerdean, cel care deținea 72,27% din acțiuni, a vândut pachetul majoritar către firma Red&White.

Potrivit sursei citate, valoarea tranzacției este de 500.000 de euro, iar actele vor fi parafate în curând. Nicolae Badea ar fi fost cel care a facilitat afacerea dintre cele două părți.

Acționari la Red&White sunt fondul de investiții Certinvest și grupul de dezvoltare imobiliară The One, cu multe proiecte în Capitală. Cei doi mari acționari vor face o infuzie de capital de 5 milioane de euro, respectiv 2 milioane de euro, bani ce ar scoate din impas clubul din Ștefan cel Mare.

„Sunt supus unui acord de confidențialitate, nu pot să spun decât că Dinamo va avea un mare viitor. Eu, ca dinamovist, sunt cel mai fericit pentru tot ce se întâmplă”, a declarat Dorin Șerdean, pentru Fanatik.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -