Dan Petrescu îi “înțeapă” pe rivalii de la FCSB: “Am băgat cea mai bună echipă. Puteam să fac ca alții, să odihnesc titularii pentru campionat”

CFR Cluj a  fost eliminată din Conference League de Lazio, cu scorul de 1-0 la general (1-0 la Roma, 0-0 la Cluj-Napoca).

Dan Petrescu a vorbit la conferința de presă despre parcursul european, punctând faptul că obiectivul a fost calificarea în grupele unei cupe europene, iar “primăvara europeană” a fost doar un bonus.

“Bursucul” a spus că a tratat competiția în cel mai serios mod posibil spre deosebire de alte echipe care au mers cu rezervele, făcând referire la FCSB, care a încasat 10 goluri în 2 meciuri cu Silkeborg.

“Nu aș vrea să zică unii ceva, dar acest meci a fost un bonus. Obiectivul meu este calificarea în grupele unei competiții europene, nu primăvarea europeană. Noi am băgat cea mai bună echipă. Puteam să fac și eu ca alte echipe, nu dau nume, care au odihnit titularii în Conference League pentru campionat. Eu tratez fiecare la meci la fel. Foarte serios. Am tratat serios meciurile cu Lazio.

Am tratat serios competiția. Am făcut tot ce a depins de noi. Vreau să remarc atitudinea jucătorilor. Chiar m-au șocat în unele momente cât de bine și cât de curajos au jucat. Când joci cu Lazio, e normal să dai mai mult ca în campionat. Așa pățeam și eu, deci nu am ce să reproșez jucătorilor”, a declarat Dan Petrescu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -