Massimo Pedrazzini, despre cursurile de Licența A: ,,S-au prezentat 88 de candidați, însă avem doar 25 de locuri”

Massimo Pedrazzini, noul director al școlii de antrenori de la FRF, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 14 decembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre cursurile pentru Licența A.

,,Datorită pandemiei și a schimbării directorului de la școala de antrenori, s-a întârziat un pic cursul de UEFA, iar pentru acest lucru candidații s-au prezentat mai numeroși decât era înainte, dacă aveam în fiecare an un curs.

S-au prezentat 88 de candidați, pentru 25 de locuri, astea sunt locurile pe care ni le permite UEFA, dar din păcate anumiți dintre ei mai trebuie să aștepte, iar alții mai pregătiți și norocoși, intră fără probleme. Sunt pregătite locuri atât pentru fotbalul masculin, cât și pentru cel feminin, sunt 25 de locuri, cei care au avut un punctaj mare la scris și adună un punctaj corespunzător la proba practică, suma din aceste două valori, dau un rezultat și ajung doar cei 25 care sunt mai buni.

Pentru fotbalul feminin am avut două candidate ce s-au comportat bine, au trecut de primul test, adică au luat un punctaj care le-a permis să se prezinte la proba practică, care una dintre ele a susținut-o astăzi, iar cealaltă persoană o va susține mâine. Nu facem discriminări între femei și bărbați, dar important este că sunt pregătite, au arătat că sunt pe drumul cel mai bun și depinde numai de ele și nu de noi, noi suntem numai evaluatori”, a spus Massimo Pedrazzini la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -