Marius Șumudică a fost demis de la CFR Cluj după eșecul rușinos din Europa League. Dan Petrescu, posibilă variantă pentru ardeleni

CFR Cluj a pierdut returul din play-off-ul Europa League cu Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, după un joc marcat de greșeli majore ale jucătorilor ardeleni. La general scorul a fost 1-6 pentru sârbi, iar patronul Neluțu Varga l-a demis pe antrenorul Marius Șumudică, conform DigiSport.

Potrivit sursei citate, “Șumi” a plecat alături de întreg staff-ul tehnic, dar și alături de președintele Marian Copilu.

Marius Șumudică a rezistat mai puțin de 3 luni la CFR Cluj, unde a bifat 15 meciuri. În Liga 1, CFR Cluj cu Șumudică pe bancă a înregistrat 6 victorii din tot atâtea posibile.

Dan Petrescu ar fi principalul favorit să preia echipa

Conform primelor informații, Dan Petrescu este favorit să revină în Gruia.

Dan Petrescu este liber de contract din februarie, după ce a plecat de la Kayserispor. “Bursucul” a mai antrenat în trecut pe CFR Cluj, echipă cu care a câștigat titlul de campion în 2018, 2019 și 2020.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -