Lăcătuș sare în apărarea lui Rădoi:,,I-ar fi plăcut să joace un fotbal ofensiv, însă ce îți planifici să faci este în funcție de ce ai la dispoziție”

Marius Lăcătuș, fost jucător al Stelei, a intervenit în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 12 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre evoluția echipei națională.

,,Mi-au plăcut ultimele apariții ale echipei naționale. Importante sunt rezultatele, chiar dacă cu Germania am pierdut cu 2-1, echipa a arătat o maturite în joc, o dispoziție foarte bună la efort, au respectat sarcinile din punct de vedere tactic, adică s-a văzut o schimbare față de alte meciuri din acestă campanie.

În meciul cu Armenia, a fost o primă repriză bună și chiar foarte bună, însă a fost o a doua o repriză mai puțin bună, dar important rămâne rezultatul și cele trei puncte.

Tot ceea ce îți planifici să faci este în funcție de ceea ce ai la dispoziție, cred că și Mirel ca și selecționer și-ar fi plăcut să joace un fotbal ofensiv, un fotbal plăcut ochiului, un fotbal pentru care echipa națională să își creeze situații foarte bune de a marca, dar din păcate nu am reușit întotdeauna”, a spus Marius Lăcătuș la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -