Marius Croitoru a explicat de ce a ales să semneze cu FCU Craiova 1948: “Adrian Mititelu n-a intervenit deloc peste mine în primul mandat”

Marius Croitoru a semnat un contract valabil pe 2 ani cu FCU Craiova. El a mai pregătit formația olteană în perioada 23 iunie – 10 octombrie 2022.

În direct la emisiunea “Execuții matinale”, Croitoru a explicat că a ales să revină la FCU Craiova pentru că s-a înțeles bine cu Adrian Mititelu în primul mandat, în ciuda faptului că acesta a durat mai puțin de 4 luni.

“(N.r. – De ce ai ales să lucrezi din nou cu Adrian Mititelu?) Pentru că atunci când am făcut-o, am făcut-o foarte bine, prima dată. Am avut o colaborare exact așa cum am crezut de la bun început și cum ne-am înțeles. Am fost lăsat în pace să-mi fac meseria. 

După ce s-a întâmplat, am avut o discuție cu dumnealui și mi-a explicat exact acele ieșiri. În rest, sunt ok. Acum, la fel, mi-a garantat același lucru și asta m-a convins. Eram în discuții cu domnul Mititelu de anul trecut, din octombrie. Nu am putut să vin în primele 2 ocazii, dar a 3-a oară a fost ok.

În primul mandat, n-a intervenit deloc peste mine. Credeți că la alte echipe, dacă nu sunt rezultate, te ține cineva pe post? Proiectele sunt clădite pe rezultate. Atâta timp cât sunt rezultatele, rămâi în proiect. Pe mine mă interesează doar relația pe care o are cu mine și libertatea pe care o am ca antrenor.”, a spus Marius Croitoru, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -