Ioan Ovidiu Sabău rămâne optimist, după ce U Cluj a ratat dramatic calificarea în cupele europene: “Ne-am ridicat obiectivele!”

Ioan Ovidiu Sabău privește partea plină a paharului, după ce U Cluj a ratat șansa să joace finala Cupei României, apoi a pierdut dramatic barajul pentru Conference League, la loviturile de departajare.

Deși și-ar fi dorit să ducă echipa în cupele europene, antrenorul “studenților” nu dezarmează. Sabău s-a arătat mulțumit de dorința și jocul prestat de elevii săi în sezonul recent încheiat.

“Nu pot să zic că a fost rău acest sezon. Noi, ca și club, am început să emitem pretenții. Am început să credem mai mult, le-am dat speranțe fanilor. Ne-am ridicat obiectivele, nu mai suntem la retrogradare. Luptăm până în ultima etapă. Am fost la un punct de obiectiv. Tot timpul am fost acolo.

Faptul că, la un moment dat, am depins de noi pentru calificarea în Play-Off, arată clar că am ridicat nivelul așteptărilor. Evoluțiile noastre, în unele momente, au fost foarte bune.

Am ratat să jucăm finala Cupei, am pierdut la ultima fază meciul de la Galați, deși jucasem bine. Ulterior, am jucat barajul pentru cupele europene și am ratat această calificare la 11 metri. Am jucat cu echipa de pe locul 3 din Play-Off, având ocaziile mai importante pentru un joc în deplasare.”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la emisiunea “Execuții matinale”.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -