Marius Avram, despre prima etapă cu VAR: ”Facem istorie în Liga 1. Mă așteptam la anumite defecțiuni tehnice”

Marius Avram, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Excuții Matinale” din 18 iulie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre prima etapă cu VAR.

,,Eu personal sunt împăcat. Facem istorie în Liga 1, vedem cu ochii noștri cum facem istorie. Până la urmă haideți să așteptăm totuși, este prima etapă și trebuie să avem răbdare. Înțeleg că acum sunt și anumite mici defecțiuni tehnice.

S-au mai întâmplat și în alte campionate ca în primul an lucrurile să nu meargă chiar perfect și atunci vedem unele întârzieri la reluarea jocului, pentru că au unele dificultăți în cabină acolo să pună liniile, uneori nu funcționează, sistemul se defectează.

Am văzut și la CFR cu Rapid dintr-o defecțiune au apărut niște faze pe monitorul arbitrului pe care în mod normal nu trebuiau să apară. În schimb lucrurile se vor regla și vom avea mai puține astfel de probleme, dar mă așteptam să se întâmple la început. Totuși fazele cheie, precum acel penalty din min. 93, este un exemplu concludent, în care VAR-ul își arată cu adevărat utilitatea. Imaginațivă ce ar fi fost să nu-l dea, să nu avem VAR și să fie acea fază de henț clar neacordat de arbitru, pentru că până la urmă asta s-a întâmplat, Colțescu nu a dat 11 metri”, a spus Marius Avram la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -