Manuel Neuer s-a accidentat și va rata meciul cu România. Marc-Andre ter Stegen va apăra poarta Germaniei

Cu doar câteva ore înaintea meciului cu România, din grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, presa germană anunță că Manuel Neuer, portarul titular al gazdelor, s-a accidentat și nu va juca.

Goalkeeper-ul lui Bayern Munchen a avuzat dureri, astfel că Hansi Flick nu se va putea baza pe serviciile acestuia în meciul de pe Volksparkstadion din Hamburg.

Publicația Bild scrie că Marc-Andre ter Stegen, portarul Barcelonei, va intra între buturi, bifând astfel a 26-a partidă în tricoul Germaniei.

România are o misiune dificilă în această seară împotriva Germaniei, dar Mirel Rădoi spune că echipa sa pleacă cu gândul de a câștiga punct sau puncte, și nu va menaja jucători pentru duelul crucial pentru locul doi, contra Armeniei, care va avea loc pe 11 octombrie, pe Stadionul Ghencea.

Clasamentul grupei J

Germania 15p
Armenia 11p
România 10p
Macedonia de Nord 9p
Islanda 4p
Liechtenstein 1p

Au mai rămas de jucat 4 meciuri în grupa de calificare pentru turneul final de anul viitor din Qatar. Primul loc se califică direct, iar locul 2 va trebui să treacă prin două runde de baraj.

8 octombrie 2021: Germania – România, Islanda – Armenia, Liechtenstein – Macedonia de Nord
11 octombrie 2021: România – Armenia, Islanda – Liechtenstein, Macedonia de Nord – Germania (21:45)
11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), România – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)
14 noiembrie 2021: Liechtenstein – România, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -