LPF a alcătuit echipa ideală a ultimei etape din play-off. Toni Petrea și 4 jucători de la FCSB, printre remarcați

După ultima partidă a play-off-ului, desfășurată aseară între FC Argeș și FC Voluntari, scor 0-1, Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat echipa ideală a etapei a 10-a.

Antrenorul Toni Petrea şi patru fotbaliști la FCSB se regăsesc în primul “unsprezece”, după victoria 3-1 în fața campionilor de la CFR Cluj.

Mai jos primul “unsprezece”, alături de comentariile celor de la LPF.

Portar
Mihai Popa (FC Voluntari / 21 de ani) – Un nou meci fără gol pentru portarul ilfovenilor, care prinde pentru a cincea oară “Echipa etapei”.

Fundaşi
Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova / 23 de ani) – Revenit printre titulari, a reuşit primul său gol din carieră în Liga 1.
Andrei Miron (FCSB / 27 de ani) – A fost fundaşul central cu cel mai bun index Instat (263) din acestă rundă. A ajuns la 235 de meciuri jucate în Liga 1.
Igor Armaş (FC Voluntari / 34 de ani) – Experimentatul fundaş moldovean a câştgat 14 dintre cele 16 dueluri în care a fost implicat.
Risto Radunovic (FCSB / 30 de ani) – Titularul incontestabil al postului de fundaş stânga al roş-albaştrilor, a făcut un nou meci bun, în care a consumat multă energie. A câştigat cinci dueluri în defensivă şi alte patru în atac.

Mijlocaşi
Ante Roguljić (Universitatea Craiova / 26 de ani) – Util de fiecare dată când a fost utilizat. A marcat pentru a cincea oară în ediţia curentă.
Adrian Şut (FCSB / 23 de ani) – A încheiat cu două goluri frumoase o stagiune în care şi-a câştigat postul de titular.
Vadim Raţă (FC Voluntari / 29 de ani) – Cel mai bun sezon din carieră! A reuşit un nou gol, al optulea în 38 de jocuri.

Atacanţi
Ştefan Baiaram (Universitatea Craiova / 19 ani) – Tânărul jucător craiovean creşte de la meci la meci. A reuşit un gol şi a oferit două pase decisive.
Elvir Koljic (Universitatea Craiova / 26 de ani) – Deşi nu a marcat, a fost implicat în majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de olteni, în două dintre acestea reuşind să paseze decisiv.
Octavian Popescu (FCSB / 19 ani) – Perla roş-albaştrilor a marcat pentru a 10-a oară în ediţia curentă, în care mai are trei pase decisive şi a scos două penalty-uri.

Antrenorul Etapei
Anton Petrea (FCSB / 47 de ani – FOTO) – Conduşi de Toni Petrea, bucureştenii au reuşit o victorie de moral. Graţie acestui succes, roş-albaştrii au strâns 25 de puncte în play-off, stabilind un nou record “all-time” pentru această fază a competiţiei.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -