Erik Lincar abordează la victorie returul de baraj: “Nu poți subestima Dinamo. Vom considera că meciul de la Cluj s-a termiant 0-0”

Universitatea Cluj a făcut un pas uriaș spre promovare, după ce a învins pe Dinamo, scor 2-0, în barajul pentru retrogradare/promovare. Ardelenii se prgătesc de manșa retur, care va avea loc pe 29 mai de la ora 21:00, în Ștefan Cel Mare.

Erik Lincar, antrenorul de la U Cluj, a declarat, în direct la Sport Total FM, că șansele rămân egale, iar o echipă ca Dinamo nu trebuie să fie subestimată, având în vedere atmosfera care va fi pe stadion. De asemenea, tehnicianul spune că va aborda la victorie returul.

“Suntem în linie dreaptă către a doua repriză, eu consider că șansele rămân egale. Până la urmă am obținut o situație în care beneficiem de avantajele celor 2 goluri, dar niciodată nu poți să subestimezi echipa Dinamo, amtosfera care cu siguranță va fi pe stadion și de aceea va trebui să considerăm că meciul la Cluj s-a terminat 0-0 și să încercăm să jucăm foarte bine, de ce nu chiar să câștigăm.

Sincer, la câte am trăit în fotbal, mie chiar nu mi se mai poate întâmpla nimic. Le-am trăit pe toate și înainte de acest joc m-am gândit că e a patra șansă, am avut trei șanse în cariera mea de la Liga 2 la Liga 1 și de 3 ori de la Liga 3 la Liga 2. E a patra șansă, mă duc încrezător așa cum am fost și mi-am dorit foarte mult să câștigăm cu Dinamo, acum depinde de noi, de caracterul nostru, de forța mentală și dacă vom fi la cel mai înalt nivel, cu siguranță vom fi răsplătiți”, a declarat Erik Lincar.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -