LPF a alcătuit echipa ideală a etapei a 4-a din Liga 1. Mihai Iosif a fost numit antrenorul rundei

Liga Profesionistă de Fotbal a alcătuit echipa ideală a etapei a 4-a, la sfârșitul căreia CFR Cluj ocupă primul loc în Liga 1, cu 12 puncte din 12 posibile.

Mihai Aioani, care a debutat pentru Farul, a fost inclus în echipa ideală, iar Mihai Iosif, tehnicianul Rapidului a fost numit antrenorul etapei.

Iată echipa ideală, alături de comentariile LPF.

PORTAR

Mihai Marian Aioani (FCV Farul / 21 de ani) – A închis excelent poarta, asigurându-le constănţenilor trei puncte. A fost declarat şi “Jucătorul meciului”.

FUNDAŞI

Christopher Braun (FC Botoşani / 30 de ani) – Remarcabil jocul ofensiv practicat de fundaşul moldovenilor, care şi-a trecut în cont prima pasă de gol din acest sezon.

Denis Ciobotariu (CFR Cluj / 23 de ani) – S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor, dovedind că poate fi jucător pe care clujenii se pot baza în acest campionat.

Paulo Vinicius (FCSB / 36 de ani) – A fost la înălţime în primul meci jucat pentru roş-albaştri.  A câștigat aproape 90% dintre duelurile cu adversarii.

Bradley De Nooijer (Farul / 23 de ani) – A pasat decisiv pentru singurul gol al meciului şi a făcut un joc defensiv foarte bun.

MIJLOCAŞI

George Cîmpanu (Universitatea Craiova / 20 de ani) – Introdus la startul reprizei secunde, a intrat excelent pe teren şi s-a făcut remarcat cu un gol şi o pasă decisivă.

Ljuban Crepulja (Rapid / 27 de ani) – Este un jucător care consumă multă energie pe durata uenei partide. Deşi a venit doar în această vară, s-a adaptat repede la Rapid.

Dragoş Albu (FC U / 20 de ani) – A controlat centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi şi a pornit construcţia echipei. Este un tânăr pe care merită să-l urmărim cu mare atenţie.

Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) – A depus un efort fantastic pe toată durata meciului. A  marcat un gol, al 79-lea din carieră pe prima scenă.

ATACANŢI

Gustavo Vagenin (Universitatea Craiova / 29 de ani) – A deschis scorul, apoi a pasat decisiv pentru a doua reuşită din contul Universităţii.

William Baeten (FC U / 24 de ani) – A pasat decisiv pentru reuşita lui Sidibe şi a marcat un gol, al doilea în ediţia curentă.

ANTRENORUL ETAPEI

Mihai Iosif (Rapid / 46 de ani) – Rapidiştii au un început excelent de sezon, iar asta i se datorează şi lui Mihai Iosif, care a construit o echipă solidă.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -