Lică Movilă, despre Deian Sorescu: „Dacă îl mai lăsau 20 de minute pe teren, mai alerga, la ce inimă avea aseară”

Lică Movilă, fost jucător al Dinamo București, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 3 august, pentru a discuta cu realizatorii Ionel Luțan și Răzvan Toma, despre situația actuală din „Ștefan cel Mare” și despre fotbalul românesc.

N.r.: O execuție oarecum asemănătoare cu cea ce mai făceați dumneavostră pe vremuri, a avut aseară și Deian Sorescu, o cursă fabuloasă.

Pe băiatul ăsta, dacă nu îl vinde acum, nu îl mai vinde niciodată. Dar și fără el, le va fi mult mai greu.

Dacă îl mai lăsau 20 de minute pe teren, mai alerga, la ce inimă avea aseară. Dacă ai rezultate pozitive, mai intră adrenalina aia și ai chef.” – spus Lică Movilă, pentru Sport Toatal FM.

N.r.: Toată lumea o vedea pe Dinamo ca victimă sigură, ei bine nu este chiar așa. Peste așteptările multora, Dinamo reușește două victorii și dă o replică onorabilă, etapa trecută la Craiova.

„Așa este, primele etape s-au descurcat foarte bine. Doamne ajută, să se mai descurce în continuare!”– a mai spus Lică Movilă.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -