CFR Cluj – Young Boys, scor 1-1. Ardelenii sunt egalați în prelungiri, iar calificarea se decide în Elveția

CFR Cluj a remizat 1-1 în manșa tur din turul 3 preliminar al UEFA Champions League contra celor de la Young Boys Berna.

Ardelenii au început bine partida, iar Cristian Manea a deschis scorul în urma unei faze fixe, în minutul 4. După 22 de minute de joc, Denis Alibec a ieșit accidentat, iar de la jumătatea primei reprize ardelenii au cedat controlul jocului, elvețienii fiind cei care au avut posesia și fazele importante pe toată durata meciului.

Elvențienii au presat continuu, iar defensiva clujeană a cedat în minutele de prelungiri, atunci când Vincent Sierro a trimis în poartă, după ce Arlauskis a respins un șut periculos.

În afara golului, CFR Cluj nu a mai avut niciun șut pe poartă, comparativ cu cele 7 ale lui Young Boys Berna.

Returul partidei va avea loc în Elveția săptămâna viitoare, pe 10 august. Dacă va trece de elvețieni, echipa antrenată de Marius Șumudică va întâlni în play-off-ul Champions League pe câștigătoare dintre Steaua Roșie Belgrad și Sheriff Tiraspol.

În cazul în care va pierde, CFR Cluj va merge în play-off-ul Europa League, unde va juca împotriva pierzătoarei din partida amintită anterior.

Indiferent de rezultatele pe care ardelenii le vor obține, aceștia au asigurată, prin prezența în turul 3 preliminar al UCL, prezența în grupele Conference League, a treia competiție europeană ca valoare.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -