Laszlo Dioszegi, după meciul cu Farul: “M-am îngrozit pur și simplu. Niciun șut, niciun corner, am fost penibili!”

Sepsi Sf. Gheorghe a pierdut pe terenul celor de la Farul Constanța, scor 2-0, dar prestația covăsnenilor din prima repriză a fost una deplorabilă, lucru recunoscut chiar de cei din conducere.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a declarat, în direct la Sport Total FM, că e extrem de dezamăgit de jocul echipei, de avansul pierdut în clasament și spune că echipa sa a fost penibilă. De asemenea, Dioszegi crede că decizia privind partida cu FCU Craiova, care a fost suspendată din cauza scandărilor xenofobe, trebuie acceptată ca atare, indiferent care va fi aceasta, pentru că întregul caz s-a transformat într-o telenovelă.

“Sincer, sunt foarte dezamăgit. Consider că a fost cea mai slabă repriză de când suntem în prima ligă. Am vorbit cu băieții, am vorbit cu staff-ul tehnic, încercăm să găsim o soluție. Trebuie să facem ceva foarte repede pentru că nu trage căruța unde trebuie să tragă.

Nu mă tem de nimic, ceea ce hotărăsc comisiile o să ținem cont. Nici nu vreau să mă gândesc, e o telenovelă întreagă de o lună de zile. Consider că ceea ce spun ei o să fie hotărâre, dacă e pentru noi, ok, dacă nu, tot ok. Trebuie să mergem mai departe, degeaba ne consumăm energia acum, mai mare e bai e la echipă, acolo trebuie cât mai urgent să facem ordine, pentru că degeaba câștigăm procesele dacă nu jucăm fotbal. Ceea ce am văzut ieri în prima repriză chiar m-a dezamăgit 100%.

Obiectiv de puncte din următoarele 2 meciuri… trebuie să fim sinceri, sunt echipe mai bune ca noi, trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Ar fi extraordinar de bine că câștigăm cu CFR de exemplu și după să stăm liniștiți, dar nu înseamnă că nu vrem să câștigăm și cu FCSB, doamne ferește, dar să fim realiști. Poate că depindem și de meciurile celelalte, meciurile lui FCU, nu știu ce să spun, am avut avans destul de mare și am dat cu piciorul.

M-am îngrozit pur și simplu de prima repriză cu Farul. Să nu dăm un șut la poartă, un corner. Nimic! Am fost penibili, trebuie să spunem lucrurilor pe nume, am jucat mai mult decât prost”, a declarat Laszlo Dioszegi.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -