Laszlo Dioszegi: “Anul acesta Sepsi nu prea a jucat nimic”

Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 13 martie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre revenirea pe banca tehnică.

“Într-adevăr, anul acesta nu prea am jucat nimic. Nu am de ce să mă feresc când ăsta este purul adevăr. La meciul cu CFR am jucat foarte bine în a doua repriză și mi-a dat ceva încredere. Ieri, a fost din nou o primă repriză foarte slabă, iar în a doua repriză am mai încercat ceva, dar nu a fost un meci care să dovedim că trebuie să intrăm în play-off.

Acum vom vedea, vom juca cu FC U. Craiova, este de un alt calibru, nu este FCSB, dar acum vom vedea, am fost timorați și speriați, dar nu știu de ce. În prima repriză am dat un gol cadou, dar nu putem spun că și FCSB a rupt gura târgului, deci nu putem spune că am dominat categoric. Eu mă uit întotdeauna la echipa mea, iar anul acesta nu am jucat prea bine“, a spus Laszlo Dioszegi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, wwlw.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -