Laszlo Balint: “Mă așteptam la cu totul altceva! Un rezultat care nu ne ajută deloc”

Rapid a încheiat la egalitate meciul cu UTA Arad (1-1), chiar dacă ambele echipe au făcut spectacol de zile mari pe Arena Națională.

La finalul meciului, Laszlo Balint, antrenorul lui UTA, a declarat că se aștepta la altă atitudine de la fotbaliștii săi.

„Un rezultat care nu ne ajută deloc, am venit aici cu foarte mare încredere că putem să câștigăm acest meci, după cum am început jocul știam că această atmosferă pe care o crează fanii Rapidului poate fi apăsătoare pentru unii jucători care nu sunt familiarizați cu asemenea momente.

Mă așteptam la cu totul altceva! Am discutat ceva la pauză, din păcate cred că unii jucători s-au speriat de atmosfera din tribune. Suporterii rapidişti au contribuit decisiv la stabilirea rezultatului. Nu ştiu ce s-a întâmplat la gol, va trebui să revăd faza. O asemenea lipsă de marcaj în zona aceea pentru mine e de neînţeles. 

Mă aşteptam la altă energie de la jucătorii veniţi de pe bancă. Trebuia să câştigăm acest joc la modul cum s-a desfăşurat el.  Arbitrajul a fost la nivelul jocului. Am avut un moment psihologic, Roger singur cu portarul. Dacă marca ar fi fost cu totul altceva. Fiecare meci este o lecţie. Important este să fim perseverenţi”, a spus Laszlo Balint la finalul meciului.

Reporter: Cristian Barbu

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -