Flaviu Stoican anunță transferuri la Dinamo, după o nouă umilință cu FCSB: “O să fim o echipă bună, o să vedeți. Mâine o să ne vină un nou jucător”

Flavius Stoican, tehnicianul de pe banca câinilor, este dezamăgit după înfrângerea elevilor săi în fața celor de la FCSB, cu scorul de 0-3. Acesta a mai anunțat că Dinamo își va întări echipa în ofensivă cu un nou jucător.

Pot spune că am avut o primă repriză de coșmar. Am început meciul în atac, cu un corner, dar am primit gol în minutul doi, dintr-o execuție spectaculoasă a lui Tavi Popescu. Apoi am avut ceva ocazii -Ehman cu capul, ratarea lui Torje – și a venit cel de-al doilea cartonaș galben al lui Răuță.

În 10 oameni ne era aproape imposibil, dar n-am cedat. Am încercat în a doua repriză să revenim, am avut o foarfecă a lui Matei, dar am luat golul doi și a fost destul de dificil.

Am discutat înainte, le-am spus să nu fie prea entuziaști și să nu facă faulturi inutile, dar adrenalina și-a spus cuvântul pe teren. Sunt faulturi care ne costă și trebuie să învățăm din lucrurile astea.

Nu vreau să creadă Alex că e vina lui, până la urmă suntem o echipă și pierdem cu toții. Noi am făcut greșeli și trebuie să le corectăm, pentru că sunt momente în timpul jocului în care facem ca adversarul să-și fructifice calitățile.

FCSB e o echipă bună, cu jucători talentați, care joacă de foarte mult timp împreună. Noi trebuie să nu cedăm, pentru că suntem un grup nou și cred că putem să ieșim din situația asta.

Într-adevăr, FCSB a fost echipa mai bună, ajutată și de anumite momente din timpul jocului. Mai sunt atâtea meciuri și important e ca jucătorii mei să nu-și piardă încrederea. Eu o să am grijă să nu se întâmple acest lucru.

Rodriguez a intrat într-un ritm al competiției, Ivanov la fel. O să fim o echipă bună, o să vedeți. Din ce am auzit, mâine o să ne vină un nou jucător, un vârf de atac”, a declarat Flavius Stoican la sfârșitul meciului.

Reporter: Cristian Barbu

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -