Lăcrămioara Perijoc obține titlul de vicecampioană mondială la box

A fost spectacol astăzi la Campionatul Mondial de Box feminin de la Istambul. Lăcrămioara Perijoc a obținut titlul de vicecampioană mondială la box feminin.

“Leul neîmblânzit” al lui Adrian Lăcătuș a luptat curajos, a ținut centrul ringului și a încercat să o surprindă pe Akbas cu serii năucitoare la ficat, însă arbitrii judeăctori au decis ca turcoaica(gazda) a punctat de mai multe ori, decizia fiind de 3-2.

Performanța româncei este una importantă mai ales în contextul că niciuna dintre victoriile ei de pe parcursul Mondialului nu a reprezentat o surpriză ci, în fiecare meci, tricolora a fost sportiva mai bună, chiar și când a avut în față pe fosta campioană mondială și medaliată cu bronz de la Tokyo, Hunang Hsiao-Wen.

Pentru obținerea medaliei de argint, românca a primit din partea organizatorilor un premiu de 50.000de euro, medalia de aur fiind recompensată cu suma de 100.000 de euro.

Campionatul Mondial de Box feminin de la Istambul poate fi urmărit LIVE pe youtube:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -