CFR Cluj folosește juniorii cu FCSB. Balaj: “Este vacanță pentru unii jucători, am adus juniorii. Nu știu dacă Dan Petrescu va fi la meci”

Cu o singură etapă rămasă de jucat în play-off-ul Ligii 1, lucrurile sunt decise, iar CFR Cluj deja a primit medaliile de campioni. Astfel, presupusa finală pentru campionat între FCSB și CFR Cluj nu va mai avea miza mult așteptată, iar meciul de la Buzău va avea una cu iz de pregătire.

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a declarat, în exclusivitate pentru Sport Total FM, că meciul cu FCSB va fi abordat cu juniorii academiei, mulți jucători importanți fiind deja în vacanță. Și Dan Petrescu este invoit, iar prezența acestuia pe banca tehnică în ultimul meci de campionat este incertă.

“Este vacanță pentru unii din jucători, cei importanți, cei care merg la loturile naționale. Au fost invoiți deja. Obiectivul a fost îndeplinit, vacanța este foarte scurtă și atunci aceste câteva zile sunt importante în plus la vacanța bine meritată pentru marea majoritatea. Am adus jucători de la academie, juniori, în vederea disputării următorului joc din ultima etapă. Nu știu dacă Dan Petrescu va fi la meci. E decizia lui. Dacă dorește să nu vină, și chiar am discutat acest subiect, i-am spus că din punctul meu de vedere dacă nu dorește să fie prezent n-am nicio problemă, merită și el o vacanță.

Dan Petrescu a muncit mult prea mult să nu merite și el o vacanță alături de jucători. Noi cei din conducere muncim pentru că este perioada cea mai importantă, putem să intervenim, este rândul nostru să vorbim și vom fi prezenți la birou în fiecare zi pentru a pregăti următoarea perioadă de transferuri.

Dacă Dan Petrescu va fi sau nu prezent este decizia lui. Din punctul meu de vedere este invoit. Dacă va veni demonstrează că este același profesionist cu care ne-am obișnuit”, a declarat Cristi Balaj.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -