Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League dintre Bayer Leverkusen și Atalanta

Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League dintre Bayer Leverkusen și Atalanta, care va avea loc pe 22 mai, la Dublin. El va fi ajutat de tușierii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, dar și de Cătălin Popa, asistent VAR.

Arbitrul român se va afla la doua finală de cupă europeană pe care o conduce de la centru, după cea din 2022, din Conference League câștigată de Roma împotriva lui Feyenoord, scor 1-0.

„Istvan Kovacs a fost delegat de UEFA să conducă finala Europa League de miercuri, 22 mai, de la Dublin: Atalanta (Italia) – Bayer Leverkusen (Germania). Din brigada pentru această finală vor face parte și conaționalii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, asistenți, și Cătălin Popa, asistent VAR.

Alături de aceștia vor fi al patrulea oficial Ivan Kruzliak (Slovacia), asistenul de rezervă Branislav Hancko (Slovacia), în timp ce în camera VAR se vor afla Paulus van Boekel (Țările de Jos), arbitru VAR, și Rob Dieperink (Țările de Jos), suport VAR”, se arată într-un comunicat al FRF.

Istvan Kovacs a condus la centru șase meciuri de UEFA Champions League 6 meciuri în actualul sezon. De asemenea, românul va arbitra meciuri și la EURO 2024 din Germania.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -