Iosif Rotariu: ”Poli Timișoara merită mult mai mult decât ce e acum. Nu e nici stadion, parcă intră într-o plafonare toată lumea fotbalului la Timișoara”

Iosif Rotariu a împlinit 61 de ani pe 27 septembrie, prilej cu care a fost invitatul zilei la emisiunea Fluier Final, cu Narcis Drejan.

În prezent șef la departamentul de scouting al Politehnicii Timișoara, fostul fotbalist a vorbit despre rutina sa și despre cum se menține în formă la 61 de ani, dar și despre viitorul clubului din Banat, aflat acum în Liga 3, departe de forma de altădată.

”M-am schimbat foarte puțin din perioada în care jucam, doar că anii au trecut peste mine, atât. Ce bne ar fi fost să am acum vreo 30 de ani, să aștept un contract. Mi-a intrat în reflex, cum am făcut sport toată viața, merg în fiecare dimineață pe la sală, la antrenament la Poli, că sunt la departamentul de scouting, joc și tenis de câmp, regimul alimentar e unul fără excese, nu beu alcool, mă odihnesc.

În primul rând, Timișoara merită mult mai mult decât ce e acum. Sprijin nu e decât din partea Institutului Politehnic și a unor mici sponsori care sunt. Nu este sprijinit de oraș, suporterii mai sprijină, nu e ceva substanțial și fatptul că nu e nici stadion la Timișoara, dezinteresul parcă e pe zi ce trece. Parcă intră într-o plafonare toată lumea fotbalului la Timișoara. Echipa e tânără, suntem pe locul 4, e un lot destul de bun pentru viitor, dar nu e ceea ce se vrea la Timișoara, ce a fost odată la Timișoara”, a declarat Iosif Rotariu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -