Ionuț-Gabriel Solomon, despre Tetris Beat: ,,Am fost o perioadă pe nr.1 în Apple Arcade”

Ionuț-Gabriel Solomon, Creative Director la studioul Amber, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Generația Smart” din 10 septembrie, pentru a discuta cu realizatorul Cosmin Aioniță, despre cea ce înseamnă să fii dezvoltator de jocuri video în țara noastră și despre proiectul Tetris Beat.

,,Amber este o agenție, asta înseamnă că ne punem talentul local și internațional, în ajutorul partenerilor care caută să dezvolte sau să co-dezvolte produse de gaming. Așa s-a întâmplat, compania care deține în prezent licența Tetris Network, ne-a abordat deoarece voia să dea un nou suflu jocului de Tetris. Cred că nu am fost singurii abordați, însă noi am câștigat acest proiect și l-am pus pe piață. Pe toată partea asta se ocupă echipa noastră de bussines-development, a urmat o fază să convingem partenerul că noi suntem cei mai buni, după care a urmat partea cea mai grea, să demontrăm că cea ce am convins, devine realitate.

Tetris Beat, a fost realizat în 12 luni, cu o echipă întinsă pe mai multe continente, cu leandership și direcția artistică din Amercia. Au fost câțiva oameni și din România, printre care am fost și eu. Forul echipei a fost în Guadalajara, în Mexic. Am fost o perioadă pe nr.1 în Apple Arcade”, a spus Ionuț-Gabriel Solomon, la Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -