Incident grav la un meci din liga a III-a. Portarul echipei Liești a suferit o comoție cerebrală, după ce a fost lovit de un adversar

Meciul Sporting Liești – Metalul Buzău a fost marcat, sâmbătă seara, de un incident grav. Portarul echipei din Liești a suferit o comoție cerebrală, după ce a fost lovit de un adversar. Victima a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD.

Portarul formației gazdă, Cosmin Vădeanu, a căzut secerat la pământ după ce a fost lovit cu piciorul de un adversar. În vârstă de 23 de ani, fotbalistul a suferit o comoție cerebrală, pierzându-și cunoștința.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță, iar medicii i-au acordat îngrijiri medicale sportivului până la sosirea echipajului SMURD.

Acesta a fost transportat la un spital din Galați și, potrivit medicilor, este în stare stabilă, dar are un traumatism facial sever.

Atât suporterii aflați pe stadion, cât și clubul Sporting Liești îl acuză pe arbitrul întâlnirii de lipsă de reacție. Potrivit celor aflați în arenă, centralul a întârziat aterizarea elicopterului SMURD, fiindcă nu a oprit meciul.